Heyhoef Backstage Mattanja Joy Bradley en Elles Bailey

16 juni 2018 20:30 tot 23:00

Wijkcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 1, Tilburg

Een avondvullend programma met twee vocale internationaal aansprekende top muzikantes. Allereerst de Tilburgse deelneemster van de TV programma’s ‘Singer Songwriters’ en ‘De Beste Zangers van Nederland’ Mattanja Joy Bradley. Met een nieuw formatie en nieuw verrassend repertoire naar de Reeshof. Als tweede op deze avond de uit Bristol UK afkomstige blues-ster Elles Bailey!! Twee super getalenteerde vrouwen op een avond en op een podium.

Avontuur ligt er in het verschiet voor de ware durfallen. Neem nu singer-songwriter Mattanja Joy Bradley. Die gaat waarachtig geen enkele uitdaging uit de weg. Geen berg is haar te hoog, geen dal te diep. Ze neemt ze allemaal. Wie laat zich in de boeien slaan voor de eerste van haar vijf Amerikaanse tours? Wie gaat het gevang in voor haar muziek? Wie wordt met pek en veren de VS uitgezet en later met evenveel tromgeroffel weer onthaald? Juist ja, dat is onze getalenteerde vrijbuiter met de rijke fantasie, Mattanja Joy Bradley. En al die krachtige eigenschappen hoor je terug in haar muziek.

Het is wederom gelukt om een super internationaal hoog aangeschreven act naar de Reeshof te halen: Een aantal quotes over Elles Bailey: ‘The upcoming Bluespower lady from Bristol!’ - Nominee for European Blues Award! – Verpletterend debuut album ‘Wildfire’ – Beth Hart maakt ruimte voor opkomede ‘Lady of British Blues’.

Bestel hier je tickets.