Koffieconcert Vincent Houdijk

21 januari 2018 11:30 tot 12:45

The King of Italy, Huibevendreef 22, Tiburg

Het eerste koffieconcert van 2018 is er meteen eentje om in te lijsten! La Rosa Cultura ontvangt de beste vibrafonist van Nederland!

Het is niet gebruikelijk om de vibrafoon als solo instrument te benaderen, maar Vincent Houdijk wil daar graag verandering in aanbrengen. Vanuit de basis geschoold als klassiek slagwerker, gevolgd door een specialisatie op jazzvibrafoon, levert dit voor hem een enorme veelzijdigheid aan stijlen, technieken en uiteraard speelervaringen op. Het programma dat hij samenstelt is een combinatie van eigen werk en composities waarbij de elementen klassiek, wereldmuziek en jazz centraal zullen staan. Vincent licht zijn instrument en alle bijkomende aspecten op frisse, humoristische wijze toe en creëert hierdoor een hele prettige sfeer tijdens zijn concerten!

De koffieconcerten worden georganiseerd door La Rosa Cultura en zijn maandelijks op de 3e zondag van de maand bij The King of Italy aan de Huibevendreef 22 te Tilburg. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is wenselijk.