Kinderboerderij ’t Valleike

Lekker vertoeven tussen dieren en nog leerzaam ook.

Kinderboerderij 't Valleike in de Reeshof voor dieren- en natuureducatie. Duik in de wondere wereld van dier, natuur, omgeving, milieu en duurzaamheid. Dat dat erg leuk is laat Kinderboerderij ’t Valleike zien met een selectie alledaagse en niet alledaagse dieren.

Om de betrokkenheid van bezoekers met natuur en natuurbehoud te vergroten biedt de kinderboerderij voor volwassenen een educatief programma met films, lezingen en workshops en voor kinderen en jongeren ook allerlei leerzame en leuke activiteiten.

Met veel passie en toewijding is er door de kinderboerderij gezorgd voor mooie en natuurlijk uitziende woonverblijven. Kom eens langs en verbaas je over de grootte van de Turkmeense Oehoe. Luister naar de krassende schildraven, zie de prachtige felle kleuren van de zon-parkieten, de langzaam peddelende waterschildpadden of de krioelende miljoenpoten. Binnen in de kinderboerderij vind je onder andere slijmerige agaatslakken zo groot als een mensenhand en de kleinste muisjes van Europa balancerend op een dun korensteeltje. Kom ook kijken!

Contactgegevens

Kinderboerderij ’t Valleike 
Scharwoudestraat 30
5035 LN Tilburg

013 8227111

www.tvalleike.nl