Niels Boeser

Mijn naam is Niels Boeser en ik ben geboren op 14 september 1981. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Waalwijk. In 2008 ben ik samen gaan wonen met mijn vrouw Judith. Al snel werd duidelijk dat ons eerste huis in De Reeshof zou staan. Wij houden wel van drukte en gezelligheid, maar om daar middenin te gaan wonen ging een brug te ver. We kochten ons eerste huis in de D-buurt, lekker dichtbij De Heyhoef en op steenworp afstand van het Huibenvenpark. In 2016 rezen de plannen om te gaan verhuizen naar een mooier huis, maar we wilden eigenlijk niet weg uit de buurt. We zijn dan ook letterlijk in de straat om de hoek gaan wonen.

In november 2017 ben ik voor het eerst met De Wijkraad in contact gekomen. Ik wist niet goed waar ik met mijn vragen omtrent Sluis II terecht kon. Via social media had ik vernomen dat er een inloopspreekuur was van De Wijkraad. Ik werd daar vriendelijk ontvangen en mijn vragen werden duidelijk beantwoord. Eenmaal thuisgekomen, ben ik mijzelf verder gaan verdiepen in de activiteiten van De Wijkraad. Al enige tijd liep ik met het idee rond dat ik een bijdrage wilde leveren aan mijn eigen leefomgeving. In De Wijkraad worden allerhande onderwerpen behandeld; variërend van veiligheid, leefbaarheid en sociale aspecten tot ondernemerschap. Dit sprak mij zo aan dat ik geïnformeerd heb naar de mogelijkheden om zelf ook lid te worden.

De Wijkraad heeft een erg open karakter en is laagdrempelig toegankelijk. Heb je vragen of opmerkingen over zaken (in de breedste zin van het woord) die in jouw deel van ons stadsdeel spelen? Neem dan gerust contact met mij (of één van de andere Raadsleden) op, want wij horen graag van je wat er speelt in onze wijk!