Ruud Roubos

Alweer bijna 5 jaar dat wij, mijn vrouw en ik en onze 2 honden, in de Reeshof wonen.

Waarom de Reeshof? Eigenlijk kun je het samenvatten in een paar woorden. De Reeshof heeft in feite alles op korte afstand voor je ter beschikking. Of het nu gaat om de goede winkelvoorzieningen of de openbare toegankelijke plekken. Denk in deze aan het Reeshofpark met de twee bijbehorende hondenspeelvelden. Maar ook het wandelen door zo’n park is gewoon gezellig. Niet te vergeten natuurlijk het Reeshofbos, een prachtig stukje natuur waar menige andere stad jaloers op zou zijn.     

Alles is in principe dicht bij “huis” en dat maakt het nog aantrekkelijker. Je hoeft niet perse naar de stad, want de winkelvoorzieningen zijn er in ruime mate in iedere buurt aanwezig. Kortom als je de weg weet is er veel te vinden in de Reeshof. Deze zienswijze gaat ook op voor de sportfaciliteiten. Er is ruimte genoeg om te sporten en ook daarin is de Reeshof vooruitstrevend te noemen. Maar ook cultuur mag niet worden vergeten om hier te noemen, denk aan de Heijhoef en cultuur.                                                            

Na jaren voor de overheid gewerkt te hebben en dus bekend met het ambtelijke werk, is de Wijkraad ten dele weer een verlengstuk geworden van mijn kennis op het gebied va procedures, wetten enz.enz. Ruim een jaar geleden kwam er de vacature van secretaris vrij binnen de Wijkraad. Dat was voor mij een mogelijkheid om daadwerkelijk iets te doen in en voor de Reeshof. Nu ik zo terugkijk op dat eerste jaar is het mij wel duidelijk dat een Wijkraad in deze vorm absoluut een toegevoegde waarde is voor de Reeshof. Is het niet voor een subsidie, b.v. voor de kindervakantieweek, dan is het voor de kerstverlichting-actie (Overigens ook dit jaar weer een enorm succes!).                                                                                                          

Samen er in de toekomst nog meer van te maken is de doelstelling van de Wijkraad en ik wil daar graag, met uiteraard mijn medebestuursleden, mijn steentje aan bijdragen.

Agenda

Er zijn geen evenementen in de nabije toekomst gevonden.