14 december 2016

Ja hoor, de nieuwe Koolhovenlaan is in zicht. De werkzaamheden Koolhovenlaan verlopen gestaag en 13 december is de brug over de Donge gelegd. Er wordt alles op alles te zetten om vrijdag 6 januari de werkzaamheden aan de Koolhovenlaan af te ronden en ook direct te openen. De opening vindt plaats door de wethouder  in het bijzijn van betrokkenen diezelfde middag tussen 15:00 en 16:00 uur. 

Het enige voorbehoud dat op dit moment bestaat, is dat de weersomstandigheden de komende weken nog roet in het eten kunnen gooien. Hierdoor kan vertraging in de planning ontstaan. De kwaliteit van het werk mag namelijk niet onder druk komen te staan.

Aansluitend op de openstelling van de Koolhovenlaan, zal ook de schoolzone definitief worden ingericht. Dit kan helaas niet gelijktijdig plaatsvinden, omdat Koolhoven-Buiten dan geen ontsluiting zou hebben. Het aanleggen van de schoolzone gebeurt in enkele aaneengesloten fases waarbij in februari een tijdelijke omleiding wordt georganiseerd en in de carnavalsvakantie een afsluiting plaatsvindt voor doorgaand verkeer.

De omwonenden zullen hierover volgende week worden geïnformeerd middels een bewonersbrief.