Jasper van Gerwen

Mijn naam is Jasper van Gerwen en ben het jongste lid van de Wijkraad. Als jongste lid ben ik er dus voor de jeugd in de wijk.

Mijn passie voor medezeggenschap zet ik graag, na 4 jaar lid te zijn geweest van de MR op het Beatrix College, voort in de wijkraad. Belangrijk vind ik dat de jeugd in een veilige omgeving kan gaan en staan waar ze willen. Maar ook dat de infrastructuur op orde is (vooral rondom scholen). Maar het belangrijkste is dat er geluisterd word naar ónze jeugd, zij zijn tenslotte een groot deel van de inwoners van de Reeshof. Ik vind het dan ook mijn taak om de jeugd te vertegenwoordigen in de Wijkraad.

Mijn droom zou zijn om samen met een aantal ‘jeugdige’ inwoners van de Reeshof samen een Jeugdwijkraad op te richten. Samen opkomen voor de jeugd, samen dingen veranderen en samen als jeugd serieus genomen worden.

Mocht je net als ik dezelfde intentie hebben om samen op te komen voor de jeugd in de Reeshof, dan nodig ik je graag uit om een keer met ons/mij in gesprek te gaan. Je kan contact met me opnemen via e-mail:

jasper@wijkraadreeshof.nl

Agenda

Er zijn geen evenementen in de nabije toekomst gevonden.