28 februari 2016

Altijd al aan een garage-sale mee willen doen of wil jij je straatgenoten beter leren kennen op een gezellig straatfeest?

Organiseer zelf een leuke activiteit en neem contact op met je straatgenoten om een leuke garage-sale of straatfeest te organiseren. Werk dit plannetje op papier uit en maak een financieel overzicht met kosten en inkomsten. Deelnemers zullen eventueel zelf een bijdrage moeten leveren, zodat je het eten en drinken kunt betalen. Maar je maakt ook kosten voor bijvoorbeeld kraamhuur, tenthuur en huur meubilair of springkussen. Hiervoor kun je  een subsidie ontvangen. 

Dien met al jouw gegevens een formulier in en binnen enkele weken krijg je een bericht over de subsidie. Leuk! Je kunt aan de slag. 

Maak foto's van het evenement en plaats deze op je Facebookpagina of stuur deze naar de wijkraad. Misschien is het zo gezellig, dat je volgend jaar weer mee doet!

Weet je niet wat een garage-sale is? Kom zondag 17 april naar de Bijsterveldenlaan waar de langste garage-sale van Tilburg wordt gehouden met bijna 150 deelnemers: