6 september 2016

Uit onderzoek blijkt dat meer dan een miljoen Nederlanders zich sterk eenzaam voelt. En al loopt de één meer risico op eenzaamheid dan de ander, iedereen kan op enig moment in zijn leven met eenzaamheid geconfronteerd worden. Thema van de Week tegen Eenzaamheid 2016 is: Kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact.

SAMEN TEGEN EENZAAMHEID
Zondag 2 oktober 14.00-18.00 uur

Tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid (22 september t/m 1 oktober) organiseert ContourdeTwern op zondag 2 oktober van 14.00 tot 18.00 uur in Wijkcentrum Heyhoef een “Samen tegen Eenzaamheid” middag. De middag is voor alle inwoners, mantelzorgers en professionals van Tilburg Reeshof/West.

ContourdeTwern heeft het initiatief genomen om in Tilburg deze activiteit te organiseren omdat zij zich inzet voor de strijd tegen eenzaamheid. Met deze positieve actie wil ContourdeTwern aandacht vragen voor het grote probleem van eenzaamheid middels het aanbieden van interessante en leuke workshops en activiteiten, om zo de bewustwording rondom het thema te creëren en eenzaamheid aan te pakken. 

In september wordt het programma bekend gemaakt. Wil je hier een bijdrage aan leveren? Dan nodigen wij je van harte uit! 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Sjef van der Klein, Sociaal Werker.

sjefvanderklein@contourdetwern.nl