Huiskamer Dalem

29 augustus 2021

Gun uzelf of uw naaste een gezellige zondag...

...en voel u meer als welkom in de Huiskamer van Dalem!

Als (alleenstaande) oudere woonachtig in Dalem, hoeft u de zondag niet langer alleen door te brengen. In de Huiskamer aan de Dalempromenade bent u namelijk iedere zondag van 10.00 - 17.00 uur van harte welkom. De koffie of iets anders lekkers staat al voor u klaar!

Voor een gezellig praatje, een spelletje of om gewoon lekker simpelweg op de bank te zitten met een krantje met wat gezelschap om u heen. Want daar gaat het om; u hoeft zich - in ieder geval op de zondag - niet meer alleen of eenzaam te voelen.

Uiteraard kan het ook zijn dat u als lezer er zelf niet direct behoefte aan hebt maar wellicht wel iemand uit uw omgeving kent waar het goed voor zou zijn. Attendeer deze dan op onze huiskamer of kom een keertje samen langs. Soms is het namelijk net die eerste stap die nodig is om de vervolgstap te zetten.

Ook wanneer u zich zou willen inzetten als vrijwilliger (kopje koffie schenken, een praatje maken, spelletje meedoen), kom langs of neem contact op met 06 - 22178115 (Piet vd Schoot). Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Vandaag, 29 augustus, mochten we zelfs een drietal jongeren verwelkomen die afkwamen op de gezelligheid; TOP! Verbinding tussen leeftijdsgroepen is ongelooflijk belangrijk voor begrip en bevordering van de leefbaarheid in de wijk.

En wacht u liever de officiƫle opening af? Ook dat kan natuurlijk. Deze is op zaterdag 23 oktober. Ben erbij!

Gun uzelf of uw naaste voortaan een mooie zondag en kom kennis maken, wij heten u van harte welkom!