16 februari 2021

Goed nieuws! De aanleg gaat bijna beginnen.

We gaan starten met fase 1 van de aanleg van de snelfietsroute Tilburg - Rijen. We beginnen op het Schaijkpad ter hoogte van voetbalclub Gudok en werken door tot aan de Grote Beemd. In deze fase leggen wij een rotonde aan waar de Dalemdreef en het Schaijkpad elkaar kruisen.

De Dalemdreef zal vanaf 22 februari gedurende ongeveer 5 weken afgesloten worden. Wij plaatsen borden met omleidingsroutes, want het verkeer wordt lokaal omgeleid. De aanliggende wijken blijven via de andere toegangswegen bereikbaar. Ook de Grote Beemd blijft bereikbaar.

Digitale informatie avond op 18 februari

Er is een digitale informatie avond op 18 februari om 19:30.
Tijdens de informatieavond lichten wij het projecten op hoofdlijnen toe en geven wij meer informatie over fase 1 en 2. Tijdens deze fasen werken wij van het Schaijkpad, via de Dalemdreef, via het Oostburgpad en de Oostburgstraat, tot aan de rotonde met de Dongewijkdreef.

Woont of werk u in dit gebied? Dan heeft u van de gemeente een uitnodiging ontvangen voor deze avond. Mocht u geen brief hebben ontvangen, maar toch benieuwd zijn naar onze plannen, dan bent u van harte welkom om aan te sluiten.

Zoom

De digitale informatieavond vindt plaats via zoom.
U kunt deelnemen aan de digitale informatieavond door onderstaande link te volgen: https://zoom.us/j/97642191875?pwd=dEY3NnV2cXA2eUdwWURuNGRjMFVIUT09