Culturele Proeverij

Door Erik Groels

2016 - maart

Op zondag 29 mei 2016 sluit de Reeshof aan bij de opening van de WAK-week en gaat het culturele seizoen van start met een ludiek evenement: Culturele Proeverij Reeshof. Alle culturele aanbieders die Reeshof rijk is, van artiest tot dichter en van schilder tot zanger, krijgen de gelegenheid zich tijdens de Culturele Proeverij te presenteren aan cultuurgenieters. En dat zijn uiteraard de inwoners van Reeshof. Dit wordt een evenement dat jaarlijks op de Reeshof cultuuragenda gaat prijken. 

Ben jij in onze wijk een van de aanbieders (groot of klein) op cultureel gebied? Wij nodigen je van harte uit een bijdrage te leveren aan deze gezellige, culturele zondagmiddag met verrassende optredens. Jouw bijdrage kan zijn: een optreden, deelname in de werkgroep die de Culturele Proeverij organiseert, achter een kraam interactief informeren, etc. Alles is mogelijk. Het idee van een Culturele Proeverij en de organisatie ervan komen vanuit de commissie Reeshof Cultuurt en stichting La Rosa Cultura in samenwerking met Winkelcentrum Heyhoef. De commissie Reeshof Cultuurt is het culturele verlengstuk van de wijkraad die voorwaarden schept in onze wijk om als cultureel pionier je ei kwijt te kunnen. Het doel van dit evenement is dat de diversiteit aan optredens Reeshofbewoners inspireert om zelf actief te worden op cultureel gebied en dat het evenement aanzet geeft tot culturele educatie en talentontwikkeling. 

De werkgroep Culturele Proeverij hoopt uiteraard op een flinke belangstelling om deel te nemen. Wij nodigen je uit voor de informatieavond op dinsdag 22 maart om 20.00 uur in het Reeshof Business Centrum, Bijsterveldenlaan 5 in Tilburg. Ken jij Reeshofbewoners die cultuur een warm hart toedragen, actief zijn op cultureel gebied en zich willen presenteren tijdens de Culturele Proeverij Reeshof?

Kijk voor meer informatie op Stichting La Rosa Cultura