Voorzitter gezocht

Door Erik Groels

2019 - juli

Misschien heb je de Reeshof nooit in je scope gehad om een woning te zoeken. Door toevallig tegen een woning aan te lopen, wekt deze toch de interesse en na een bezichtiging bezwijk je voor de woning. Je bezwijkt, ondanks de vooroordelen, ook voor de Reeshof. Dat overkwam ons precies 20 jaar geleden in juni 1999 en we betrokken toen in de zomer onze woning aan de Bijsterveldenlaan. Na 20 jaar met veel liefde en plezier hier gewoond te hebben, slaan wij persoonlijk een andere weg in. Buiten de Reeshof... 

Een mooi moment om na jaren van voorzitterschap het stokje over te dragen. Een nieuwe, frisse kijk op dit stadsdeel, op de vooruitgang én op de achterstand is alleen maar positief. Een nieuwe draai, een nieuwe visie en nieuwe ontwikkelingen kunnen alleen maar bijdragen aan een betere omgeving, goede samenwerking en een betere sociale cohesie. Want de Reeshof moet verder, kan verder, want er zit zoveel potentie in de bewoners van dit enorme stadsdeel.  

Heb jij interesse? Ben jij begaan met je omgeving? Heb je een brede interesse? Wil je tijd besteden aan de Reeshof zonder individuele wensen en voorkeuren op de voorgrond te zetten? Wil je opkomen voor de grote gemene deler, veiligheid en voldoende voorzieningen in de Reeshof? Vind je het leuk om samen contact te hebben met medebewoners, met de gemeente, met professionele instanties, met werkgroepen, met de provincie, etc., dan past de functie van voorzitter misschien wel bij jou!  

Uiteraard word je niet in het diepe gegooid. Je kunt jezelf ontwikkelen en er zijn medegenoten die je helpen. Je inwerkperiode is enkele maanden, zodat je kennis kunt maken met je vaste contactpersonen. Heb je interesse of wil je inhoudelijk meer weten? Kijk op de site van de wijkraad voor uitgebreide informatie of vul het contactformulier in.