De lente is begonnen

Door Erik Groels

2017 - april

De lente is begonnen! De kalfjes in de Dongevallei komen stuk voor stuk ter wereld en iedereen is vrolijk. Activiteiten worden georganiseerd, het aantal sporters zie je toenemen en de terrassen worden gevuld. Wat is er nog mooier, het lijkt alsof de winter niet ten einde kwam.  

Iedereen zie je actief ondernemen, zowel particulier als zakelijk. Particulier zie je de voorjaarsschoonmaak of het vullen van de plantenbakken. Maar de zakelijke transacties komen ook van de grond, niet alleen door het zonnige klimaat, maar ook door de verbeterende economie. In de Reeshof resulteert dat naar uitbreiding van woongebieden (stadsrand Dalem-Noord) en het opstarten van een nieuw zorg- en gezondheidscentrum aan de Bijsterveldenlaan. Daarnaast vliegen de grote activiteiten je om de oren: Buurtbuhne, Koningsmarkt, Garage-Sale Bijsterveldenlaan, terras-concert, Heyhoef Backstage, etc.

Dit is ook hét moment voor de wijkraad om te vernieuwen: De Reeshof krijgt een jeugdwijkraad en is hiervoor op zoek naar kandidaten tussen 16 en 20 jaar die woonachtig in de Reeshof zijn. Ben jij breed georiënteerd en wil je iets betekenen voor de jongelui is jouw wijk? Meld je aan op het e-mailadres: jeugdwijkraad@wijkraadreeshof.nl.